Friday, May 1, 2009

[امیر عشیری] اخبار انتخابات دهم : ریاست جمهوری



  
شيرزاد:
اخبار انتخابات دهم : ریاست جمهوری ما از سر شیفتگی و شیدایی به دنبال موسوی نرفته‌ایم


خاتمی به این دلیل در قلب ما جا گرفت که حس می‌کردیم می‌داند چه کاری می‌خواهد بکند و بالاخره ایرانی که آقای خاتمی به دنبال آن بود یک ایران محترمی بود و دیگران نیز برای کشور و رئیس‌جمهور ما احترام قائل بودند.

ایلنا: عضو دفتر سياسي جبهه مشاركت با ابراز نگرانی از وضعیت دانشگاه‌های کشور اظهار داشت: مشخص نیست افرادی که اکنون دانشگاه‌ها را اداره می‌کنند به دنبال چه چیز هستند، و به راستی آیا دانشگاه مطلوب دانشگاهی است که هیچکس هیچ چیز نگوید و حرف گوش کند و مطیع باشد. 
به گزارش ايلنا، نماینده مردم اصفهان در مجلس ششم در مراسمی که به دعوت کمیته دانشجویی ستاد مهندس موسوی در شهرستان اصفهان و در دفتر این ستاد برگزار شد،گفت: اگر واقعا بدنه اصلاح طلبان به سمت آقای موسوی باشند طبیعی است که ایشان کاندیدای نهایی خواهند بود. 
وي اظهار داشت: اهداف ملی به تبعیت از اهداف اجتماعی شکل می‌گیرد و اهداف اجتماعی به تبعیت از اهداف جمعی خواهد بود و متاسفانه در جامعه و دانشگاه‌ها جوانانی را می‌بینیم که نمی‌دانند در آینده به چه سمتی می‌روند، البته ممکن است در چارچوب اجتماع فعالیت‌هایی نظیر درس خواندن و بعد از آن شغل و درآمد و سپس ازدواج مشخص شده باشد، اما نهایت وجودشان به بی‌هدفی می‌رسد. 
وی افزود: جوانان امروز نمی‌دانند فردایشان چه می‌شود و نمی‌دانند اگر درس بخوانند شغلشان چه می‌شود، اگر شاغل شدند درآمدشان چه می‌شود و یا اصلا می‌توانند با پولش کاری بکنند یا خیر؟! 
این استاد دانشگاه تاکید کرد: باید جوانان به این باور برسند که این جامعه را می‌توان ساخت و با کمک همدیگر این کار شدنی است. 
وی ابراز عقیده کرد: مشکل اینجاست که ما اهدافمان را گم کرده‌ایم و نمی‌دانیم به کجا می‌رویم. 
شیرزاد صحبت‌های خود را با این سوال که آیا می‌توان گفت ایران 50 سال آینده به چه سمتی می‌رود، ادامه داد و گفت:حتی نمی‌توانیم بگوییم در 10 سال آینده به کجا می‌رویم، همانطور که 10 سال پیش کسی نمی‌دانست که ما در چنین روزی صاحب چنین دولتی شویم. 
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در ادامه افزود: ما نمی‌دانیم مسئولین کلان کشور برای 10 سال آینده چه برنامه‌ای پیش گرفتند و شاخصه‌ای هم در نظر گرفته نشده که بتوان نسبت به آن شاخصه گفت که پیشرفت کرده‌ایم یا پس رفت داشته‌ایم. 
شيرزاد تصريح كرد: ما باید بدانیم قرار است یک کشور ستیزه جو با امپریالیسم جهانی باشیم یا خیر؟ می‌خواهیم یک عضو ساده یا برجسته در جامعه جهانی باشیم واگر می‌خواهیم عضو برجسته باشیم، می‌خواهیم همراه با کشورهای برجسته باشیم یا در ستیز با آنان. 
عضو دفتر سياسي جبهه مشاركت ادامه داد: خاتمی به این دلیل در قلب ما جا گرفت که حس می‌کردیم، می‌داند چه کاری می‌خواهد بکند و بالاخره ایرانی که آقای خاتمی به دنبال آن بود یک ایران محترمی بود و دیگران نیز برای کشور و رئیس جمهور ما احترام قائل بودند. 
وی با اشاره به تغییرسیاست‌های دولت کوبا در ادامه افزود: کوبایی که 30-40 سال مردمش را به بدبختی کشید، اکنون به این نتیجه رسیده که باید تغییر کند و عضو محترم آمریکای لاتین باشد. 
شیرزاد با ابراز نگرانی از وضعیت دانشگاه‌های کشور اظهار داشت: مشخص نیست افرادی که اکنون دانشگاه‌ها را اداره می‌کنند به دنبال چه چیز هستند و به راستی آیا دانشگاه مطلوب دانشگاهی است که هیچکس هیچ چیز نگوید و حرف گوش کند و مطیع باشد. 
وی با اشاره به مدیریت کارآمد مهندس موسوی خاطرنشان كرد: ایشان یک مسئول واقع گراست و در زمان نخست وزیری عملکرد درخشانی داشت زیرا معتقدیم مسئول موفق کسی است که اگر شاخصی را 10 تحویل گرفت، 15 تحویل بدهد. 
به گزارش پايگاه خبري اصلاح طلبان اصفهان شیرزاد با بيان اينكه ما از سر شیفتگی و شیدایی به دنبال موسوی نرفته‌ایم و وی فردی معقول است و اهل دروغ گفتن هم نیست ،اظهار داشت: این واقع گرایی جبهه اصلاحات است که ما فکر می‌کنیم که با حضور ایشان از نقطه فعلی به نقطه مطلوب تری می‌رسیم و پیشرفتی حاصل می‌شود. 
وي با ابراز تاسف از دستگیری شش نفر از دانشجویان دانشگاه پلی تکنیک اظهار داشت:متاسفانه هیچ مقام مسئولی در این زمینه پاسخگو نمی‌باشد. 
اين فعال سياسي در پاسخ به سئوالی در خصوص وضعیت آینده ایران با حضور مهندس موسوی اظهار داشت: در این زمینه باید شاخصه‌های مدیریتی کشور را در نظر بگیریم مثلا اگر چهار قطعنامه علیه ایران تصویب شده، انتظار می‌رود یا خنثی شود و یا به سمتی حرکت کنیم که وضعیت بهبود یابد. 
عضو ارشد جبهه مشارکت ایران اسلامی در خصوص سلامت انتخابات گفت: البته هیچ تضمینی در این زمینه وجود ندارد و به نظر نمی‌رسد، مسئولین تعیین شده فعلی امانتداران خوبی باشند ولی اگر جامعه به وضعیتی برسد که از حالت بی‌خیالی خارج شود و اختلاف آرا به بیش از 5 یا 6 میلیون برسد، خواب این افراد باطل می‌شود ولی اگر با حذف 4 یا 5 رای بتوانند فرد دیگری را بالا بیاورند، قطعاً چنین کاری انجام می‌دهند. 
وی در مورد حضور همزمان موسوی و کروبی اظهار داشت:ما عهد کرده‌ایم که بعد از این دوره دوستی‌مان را با جناب آقای کروبی ادامه دهیم پس بنابراین اظهار نظر منفی در خصوص حضور ایشان نخواهیم کرد اما امیدواریم وضعیت فعلی به شرایط مطلوب تبدیل شود و این مساله حل شود. 
شیرزاد در پایان تصریح کرد: ما انتخابات درون حزبی مثل آمریکا نداریم ولی به شکل نانوشته‌ای این مساله قابل حل است، اگر واقعا بدنه اصلاح طلبان به سمت آقای موسوی باشند طبیعی است که ایشان کاندیدای نهایی خواهند بود. 
پايان پيام



منبع خبر انتخابات ریاست جمهوری


--
Posted By pars corporation to امیر عشیری at 5/01/2009 02:17:00 AM

No comments: